KVKK AYDINLATMA METNİ

  1. Veri Sorumlusu

Bu KVKK Aydınlatma Metni (“Aydınlatma Metni”), [LYLPerfume] (“Marka” veya “Biz”) tarafından işletilen web sitesi, mobil uygulama veya diğer çevrimiçi platformlar (“Platformlar”) aracılığıyla kişisel verilerinizi nasıl topladığımız, kullanıp paylaştığımız ve koruduğumuz konusunda sizi bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır.

Veri Sorumlusu: [LYLPerfume] [Adres] [E-posta] [Telefon]

  1. Kişisel Verilerin Toplanması ve İşlenmesi

Marka olarak, sizinle ilişkili olarak topladığımız kişisel verileri, mevzuata uygun olarak ve açık rıza temelinde toplamaktayız. Kişisel verilerinizi aşağıdaki amaçlarla işleyebiliriz:

  • Siparişlerin işlenmesi ve ürünlerin teslimatı.
  • Müşteri destek hizmetleri sunulması.
  • Size bilgi göndermek, kampanyalarımız hakkında sizi bilgilendirmek.
  • Pazarlama ve reklam faaliyetlerinde bulunmak.
  • İstatistiksel analizler ve pazar araştırmaları yapmak.
  • Yasal düzenlemeleri yerine getirmek.
  1. Kişisel Verilerin Paylaşımı

Marka olarak, topladığımız kişisel verileri üçüncü taraflarla sınırlı bir şekilde paylaşabiliriz. Bu üçüncü taraflar, işbirliği yaptığımız hizmet sağlayıcılar, lojistik şirketleri, ödeme işlemcileri veya yasal düzenlemelerle yetkilendirilmiş diğer kişiler olabilir. Kişisel verileriniz, yasal düzenlemelere uygun olarak paylaşılacaktır.

  1. Kişisel Verilerin Saklanması ve Güvenliği

Marka olarak, toplanan kişisel verileri, gerekli güvenlik önlemleriyle korumak için uygun teknik ve organizasyonel önlemleri alırız. Kişisel verilerinizi sadece belirli amaçlar doğrultusunda ve saklama süresi boyunca muhafaza ederiz. Kişisel verilerinizi yetkisiz erişim, kayıp, hırsızlık veya başka türlü kötüye kullanıma karşı korumak için gerekli önlemleri alırız.

  1. Kişisel Veri Sahibinin Hakları

KVKK uyarınca, kişisel veri sahipleri olarak aşağıdaki haklara sahipsiniz:

  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme.
  • Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bu verilerin hangi üçüncü taraflarla paylaşıldığını öğrenme.
  • Kişisel verilerinizin yanlış veya eksik olması halinde düzeltilmesini isteme.
  • Kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme.
  • Kişisel verilerinizin işlenmesine ilişkin olarak bilgi talep etme.
  • Kişisel verilerinizin otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi durumunda, bu analiz sonucuna itiraz etme.

Yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak için, aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanarak Marka’ya başvurabilirsiniz:

[LYLPerfume] [Adres] [E-posta] [Telefon]

  1. Değişiklikler ve İletişim

Bu Aydınlatma Metni, güncellenmesi durumunda ilan edilecek değişikliklerle güncellenir. Güncellemeler Platformlarımızda yayınlanacak ve size bildirilecektir.

KVKK hakkında herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, lütfen [iletişim bilgilerinizi buraya ekleyin] aracılığıyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Son güncelleme tarihi: [güncel tarih]